Badkar att inspireras av

Badkar i alla dess former

Ett stort badrum där ett badkar kan få plats som en solitär, ett litet badrum där badkaret behöver måttanpassas och kaklas in för att rymmas eller en härlig kombination av badkar och dusch där nödvändig rördragning görs i en skiljevägg. Välj mellan mer ordinära kantiga badkar eller mer organiskt rundade former, med tassar eller utan, inkaklat eller fristående. Det finns oändliga mängder badrum att inspireras av och ett badkar är exakt samma njutning oavsett badrummets storlek.

Sten och betong i ditt badrum

Betong och stenmaterial i badrummet ger en sober, lugn och meditativ känsla. Badkar gjutna i en rundad organisk form eller med tydliga vinklar, allt lika vackert.
En neutral bas med stora möjligheter att variera känsla och uttryck. Låt allt vara stilla och lugnt i den grå naturliga skalan eller bryt av med handdukar eller andra textilier i sprakande färger.

Foto: Pinterest,
Mikael Lundblad via Residence

Låt badrummet grönska

Finns ett fönster eller annan tillräcklig ljuskälla finns möjligheter till att ha gröna växter i badrummet. En enkel växt eller massor av grönt att vila ögonen på där du ligger i badkaret.

Foto:

Pinterest, Gustavsberg, unsplash-logoLisa Moyneur

Inläggsförfattare: svenskainredningsbolaget.se